PUBLICITAT

Bon paper de Bernadó i Sanza a les portes dels Jocs

  • Tots dos, aspirants al metall a Luxemburg, mostren un bon estat de forma
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les proves del Campionat d'Andorra, ahir al matí al Comunal Foto: àlex lara

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha fet fins ara dues reunions amb els esports afectats en els Jocs dels Petits Estats 2013 perquè sembla que els barems per anar a Luxemburg seran més estrictes. La crisi mana i molt probablement hi haurà una delegació més curta que la dels 52 de Liechtenstein, per tant serà més difícil guanyar-se una plaça.

En el cas de l'atletisme –esport implicat– ahir es va disputar el Campionat d'Andorra, la competició que per a la gran majoria de corredors serà l'avantsala dels Jocs, que es disputaràn del 27 de maig a l'1 de juny. No hi ha encara cap plaça confirmada, però tot apunta a que corredors com Toni Bernadó o Marcos Sanza hi seran perquè són dos dels que sempre rasquen medalla.

Ahir tots dos van demostrar que estan preparats, en bona forma. Els 1.500, prova en què a Liechtenstein van quedar primer Bernadó i segon Sanza, aquesta vegada s'han invertit els papers i ha guanyat el segon per només 40 centèssimes: 4min 15,56s un, 4min 15,96 l'altre. En els 5.000 Bernadó ha fet un temps de 15min 14,88s, un altre registre que demostra que arriba al seu millor estat de forma.

Les proves de velocitat han estat les que més atracció han acaparat. En els 100 de fèmines només van córrer Cristina Llovera, que es va retirar, i Estefania Sebastian, qui pràcticament corrent sola i amb vent en contra va fer un bon registre, 12,64s, en la primera cursa que fa de la temporada. En nois es va presentar una gran batalla que va acabar amb José Benjamin Aguilera primer amb 11,32s, segon Mikel de Sá amb 11,38s, tercer Àngel Miret amb 11,61s, quart Moisés Miret amb 11,78s i cinquè Miquel Vílchez amb 11,83s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT