Eliminat pel Manresa en la Copa Catalunya

• L'equip de Sánchez perd en la tanda de penals
MANRESA

El FC Andorra tenia ahir partit de Copa Catalunya contra el Manresa i va ser eliminat en la tanda de penals després d'acabar 2-2 els 40 minuts.

El partit no feia bona pinta ja d'inici, perquè la Federació Catalana no va enviar cap col·legiat a Manresa i va haver de xiular un equip arbitral que acabava de fer un duel anterior d'alevins. «Ens van pitar com 20 faltes en contra i sis dobles penals», va explicar el delegat de l'Andorra, Toni Puig.

Carlinhos va marcar l'únic gol de la primera part i Felipe va destacar aturant tres dobles penals. Al minut 22 Xuxa va fer el 0-2 però els locals van retallar diferències en la següent jugada, es van crèixer i van aconseguir empatar en el 37 gràcies a un doble penal. En la loteria dels penals, Xuxa va fallar i el Manresa es va imposar 5-3.