PUBLICITAT

Dos detinguts per robatoris en cinc locals de la Cerdanya

  • Els lladres es van endur diners i equips informàtics
EL PERIÒDIC
PUIGCERDA

Periodic
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra Foto: EL PERIÒDIC

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 d'abril passat dos joves, un veí de la Seu d'Urgell de 24 anys i, l'altre, de 25 anys i veí de Barcelona, com a presumptes autors de sis robatoris amb força en establiments comercials de la Cerdanya comesos entre finals de gener i finals de març, dos dels quals en grau de temptativa. En tots els casos, els assaltats forçaven les portes d'accés després d'inutilitzar els sistemes d'alarma, i, un cop a l'interior, sostreien diners, equips informàtics i altres objectes de valor. Arran de les denúncies, els mossos van obrir una investigació que va permetre detenir la matinada de dijous els presumptes autors quan circulaven en un turisme per l'N-260, al terme de Bellver de Cerdanya.

Els mossos van localitzar la matinada de dijous durant un control de prevenció de robatoris a l'N-260, a Bellver de Cerdanya, un turisme en el qual viatjaven els dos presumptes autors dels fets. La policia va trobar a l'interior del vehicle cinc tornavisos, una lot, guants, una càmera fotogràfica, esprais de pintura, i diferents jaquetes i dessuadores. A més, amagats en diferents llocs de difícil accés del cotxe, es va trobar eines que coincidirien amb les utilitzades en els robatoris, cinta americana, un tapaboques i més esprais de pintura.

restaurant / Durant el registre, els mossos van tenir coneixement que poc abans d'aturar al vehicle havia tingut lloc un robatori amb força, en grau de temptativa, en un bar de Puigcerdà. Els agents van detenir els dos ocupants del vehicle a qui, a més de l'assalt hores abans a Puigcerdà, els mossos imputen robatoris en un restaurant de Queixans, en una immobiliària i una segona residència de Llívia i en una bolera i una pastisseria d'Alp, aquest darrer també en grau de temptativa. Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van declarar el 19 d'abril davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els mossos mantenen la investigació oberta per tal d'esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT