PUBLICITAT

Colell, subcampió d'Espanya sub-18 en dificultat

  • Amb 16 anys, va tenir una destacada actuació a una competició amb molt nivell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Guillem Colell, durant la seva actuació a l'Espanyol sub-18 Foto: FAM

Guillem Colell es va proclamar diumenge passat subcampió d'Espanya sub-18 en escalada de dificultat. El rocòdrom de la Foixarda (Barcelona) va ser l'escenari de la prova, que va aplegar 25 participants, entre ells el jove integrant del Centre de Tecnificació d'Escalada d'Andorra (CTEA).

Guillem va ser un dels nou escaladors que van fer top en la primera via classificatòria. En la final, cronometrada, Roger Jiménez (Catalunya) va assolir el top i Colell es va quedar a tres moviments. «Té 16 anys i ha estat segon tot i que a Espanya hi ha promeses d'un potencial enorme», va dir el seu entrenador, Eduard Martín. «Ha fet una bona lectura de la via final i aquest resultat li donarà empenta per a la Copa d'Espanya».

D'altra banda, també a Barcelona, Noam Goldin va aconseguir també el segon lloc sub-18 en la prova Open Catalana de Bloc a La Salle.

ELS JOVES DEL CTM D'ESQUÍ DE MUNTANYA / Els joves del Centre de Tecnificació de Muntanya (CTM), Carles Serra, Martí Torregrosa i Marc Gasa, juntament amb els tècnics Carlo Ferrari i Isabel Rogé, van participar la passada setmana en la trobada dels joves del Petits Pirineus en la localitat aragonesa de Los Llanos del Hospital de Benasque (Espanya). Una trobada coneguda com la Trancs de les Maladetes, creada l'any 2009 amb l'objectiu principal de fomentar l'esquí de muntanya.

COPA D'ANDORRA d'esquí de muntanya / Dissabte 4 se celebrarà a Aina (Canillo) el lliurament de premis de la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya. La FAM proposa una caminada a la Vall del Riu, a les 10.00h, i després barbacoa gratuïta per a tots els esportistes que almenys hagin disputat una cursa de la Copa, amb un cost de 10 euros per a la resta. A les 15.30h, el lliurament de premis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT