PUBLICITAT

Detingut un home per diversos furts i estafes en hotels

  • El perjudici econòmic ascendiria a gairebé 11.000 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el passat dimarts un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i no resident, com a presumpte autor de diversos furts amb força en hotels del Principat, a més d'estafa, usurpació d'identitat, maltractaments, injúries, amenaces i desobediència als agents de policia. El perjudici econòmic de les seves accions ascendiria a 10.890 euros. Aquesta detenció forma part de les catorze que ha dut a terme el Servei de Policia durant la setmana del 22 al 28 d'abril.

La detenció de l'home de 39 anys es va produir a Andorra la Vella quan la Policia va ser avisada pel recepcionista de nit d'un hotel que una persona hauria entrat en una habitació amb una clau mestra magnètica, sense ser client de l'hotel, i posteriorment hauria intentat fugir saltant pels balcons exteriors, tot i que finalment va poder ser controlat i detingut.

La investigació va vincular l'home amb unes denúncies fetes per la direcció de l'hotel els mesos de febrer i març, i on l'autor hauria forçat un calaix de recepció emportant-se 2.559 euros i 1.205 euros, respectivament. A més, també al febrer, es va allotjar en un hotel de la capital d'on va marxar sense pagar la factura que ascendia a 1.126 euros. Posteriorment, al març, l'home es va allotjar en uns altres dos establiments hotelers on es va identificar amb un passaport portuguès fals. D'altra banda, la Policia el relaciona amb tres furts amb força en uns altres tres hotels de la capital, on amb el mateix modus operandi s'hauria emportat uns 6.000 euros entre els mesos de març i abril. L'home, amb nombrosos antecedents a nivell europeu per delictes contra el patrimoni i la seguretat en el tràfic jurídic, ha quedat ingressat al Centre Penitenciari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT