PUBLICITAT

Blanch, rècord de valoració i MVP dels quarts de final

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Curiós és que el River Andorra, durant la fase regular de la lliga Adecco Or, tot i ser líder gairebé de principi a fi i lluitar fins el final per l'ascens, mai ha tingut un jugador com l'MVP de la jornada. Sí que han estat alguns dels seus jugadors escollits en el cinc inicial, tot i que també amb compta-gotes. Ara bé, una vegada superades les dues primeres jornades dels quarts de final dels play-off d'ascens a l'ACB, és Marc Blanch l'MVP gràcies als seus 35 punts de valoració que va obtenir en el segon duel contra el Leyma Corunya, quan va anotar 30 punts.

Així, qui més s'aproxima al català en aquests 35 punts de valoració ha estat la marca de 33 que en va sumar Urko Otegui, del Palència, en el primer partit de la sèrie que el seu equip va vèncer al Força Lleida. Otegui va jugar 35 minuts, amb 25 punts i 6 rebots, mentre que Marc Blanch, diumenge passat, va sumar 30 punts, i 5 rebots en els 21 minuts que va ser a la pista. També s'hi acosta Roeland Pieter Schaftenaar, del Breogán de Lugo –aquest equip podria ser rival del River en semifinals–, amb 31 punts de valoració en el segon partit de la sèrie contra el Càceres.

Així mateix, cal destacar, per part andorrana, els 25 punts de valoració de Pablo Sánchez dimenge passat, amb 13 punts i 7 rebots en 23 minuts de joc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT