PUBLICITAT

La FAC crea un Nacional de la base per fer-la créixer

  • Riart admet: «Tenim un número limitat de corredors en les tres seccions»
I.M
LA MASSANA

La Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) va presentar ahir la primera edició del Campionat d'Andorra de ciclisme infantil, que estarà format per sis competicions per a joves d'edat escolar compreses entre els 7 i els 16 anys.

Seran dues proves en carretera, el 5 de maig a Sant Julià de Lòria i el 15 de juny a Pal; dues en BTT, l'11 de maig a Engolasters i el 15 d'agost a Encamp; i dues en bicitrial, el 15 de setembre a Engolasters i el 28 de setembre a Naturalàndia, que tenen com a objectiu principal que els nens puguin iniciar-se en la pràctica del ciclisme i coneguin les seves modalitats per especialitzar-se, malgrat que tots ells podran participar en totes les proves.

Segons el president de la FAC, Gerard Riart, aquest és un ganxo per potenciar la base, un dels dos pilars de l'estructura federativa juntament amb el vessant competitiu: «Tenim un número limitat de corredors joves en cada secció, entre 10 i 15 aproximadament. Farem propaganda principalment a les escoles, i això ens ajudarà a atraure més canalla per a la nostra base», va afirmar.

Les inscripcions, gratuïtes, es podran fer en la prèvia de cada una de les proves i com a gran atractiu els patrocinadors privats –Muntanyes d'emocions, Dandybike.com, MKN. Triatló Bike Shop, March&Segarra i Viladomat– faran un sorteig d'una bici en cada prova.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT