PUBLICITAT

L'Atlètic d'Escaldes està a un punt de jugar la promoció

  • El Ranger's és l'únic equip que pot arrebatar-li la plaça
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

L'Atlètic d'Escaldes va aconseguir el cap de setmana passat una importantíssima victòria contra el Desigual Extremenya (1-0) que el deixa a només un punt de guanyar-se la plaça de la promoció. Hores d'ara només ho pot evitar el Ranger's, que compta amb un partit menys perquè precisament en la darrera jornada no va jugar contra l'Ordino un duel aplaçat perquè el campió de Segona havia d'afrontar l'anada dels quarts de final de la Copa Constitució. Ara mateix l'Atlètic té 37 punts, nou més que un Ranger's que en cas d'empat guanyaria per guanyar i empatar en els dos enfrontaments directes que han tingut.

El Restaurant Camping Valira Casa del Benfica va perdre tota opció en caure derrotat per 0-4 davant el Lusitans B; tot i continuar un punt per davant del Ranger's compta amb un partit més i per tant ja no pot atrapar l'Atlètic.

En aquesta lluita per la plaça de la promoció d'ascens no hi entren els filials de Lusitans i Pidasa, que són segon i tercer, respectivament amb un punt més que el conjunt escaldenc i el cuer, la Penya Encarnada, va sumar la tercera victòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT