PUBLICITAT

La venda reprèn després de dos anys d'estancament

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira tanca la temporada amb millors vendes que la temporada passada, i superant els resultats de fa dos hiverns, que era l'objectiu que s'havien fixat els socis per aquesta temporada d'esquí. Segons va anunciar el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, en el Consell de Comú de dijous passat, s'espera haver venut entre 1,47 i 1,48 milions de dies d'esquí, mentre que l'hivern passat se'n va vendre poc més d'1,3 milions, i fa dues temporades 1,45 milions. Mandicó va destacar que «s'ha aconseguit invertir la tendència, malgrat que encara no és una gran temporada».

Mandicó es va mostrar satisfet perquè la temporada passada va ser molt dolenta. I creu que «s'ha trencat un tòpic, ja que hi ha hagut molta neu a tot arreu i en canvi això no ha suposat menys gent per a Andorra». El cònsol major atribueix l'increment dels dies d'esquí venuts a un conjunt de factors, com ara el bon estat de la neu, però sobretot a la «bona feina feta des del departament comercial de Grandvalira i pel fet que el Govern està invertint molts diners per promocionar tot el país».

Així, tot i que s'han perdut alguns clients pel tancament dels l'accessos amb França, Mandicó creu que es tancarà la temporada amb prop d'1,5 milions de dies d'esquí venuts. I pel que fa a l'allargament de la temporada fins ahir , va defensar la decisió malgrat que ja se sabia que a nivell de xifres no compensava. En aquest sentit, considera que el que s'ha fet és demostrar «que som capaços d'aguantar oberts i ser de les últimes estacions del Pirineu en tancar», i va destacar que el penúltim cap de setmana de la temporada es van vendre entre 5.000 i 6.000 forfets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT