L'Encamp colpeja el Pidasa (1-0) i el Lusitans frena l'Ordino (2-0)

• Els partits dels quarts de final del torneig del KO deixen el Sant Julià gairebé classificat, amb un 7-0
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

Una imatge del duel entre el FC Ordino i el Pidasa, ahir a Aixovall Foto: SILVIA CASALS/FAF

Els partits d'anada dels quarts de final de la Copa Constitució van portar l'emoció a la competició, pensant en el pròxim cap de setmana on molts emparellaments estan per decidir. Només el Sant Julià, amb un 7-0 a l'Engordany, ha deixat sentenciada la classificació. Els altres tres enfrontaments estan oberts, tot i que el Lusitans, amb un 2-0 al FC Ordino, frena en sec un equip que ha demostrat aquesta campanya en Segona Divisió –campió imbatut– que està en un nivell molt alt. Així mateix, l'Encamp va donar la sorpresa en derrotar 1-0 el Pidasa Santa Coloma, mentre que la UE Santa Coloma va vèncer 0-1 el CE Principat.

Un gol de Veloso al quart d'hora, i sobretot el 2-0 de Bruninho en el temps de descompte, van deixar el Lusitans amb un peu en les semifinals i camí del doblet que tantes ganes té d'assolir aquest club. Per contra, l'Ordino veu com les seves esperances de fer història es redueixen, especialment per aquest 2-0 en el minut 93 que pot significar el bitllet semifinalista. Aquest partit, que tancava la jornada dels partits d'anada dels quarts de final, va ser l'últim d'un dia carregat d'emocions.

Al migdia, a Aixovall, era el FC Encamp qui sorprenia un Pidasa Santa Coloma incapaç de marcar. El gol de Xavi Rodríguez en el minut 52 de partit dóna esperances als encampadans contra un pes pesant de la competició com és el club colomenc. Amb tot, el Pidasa va mostrar una cara fosca, sense fluidesa i sense massa idees, cosa que juga en favor de les opcions del seu rival.

A la mateixa hora que aquest matx, però al camp d'Alàs, la Unió Esportiva Santa Coloma es desfeia de la CE Principat per un curt 0-1, obra de Jordi Rubio en el minut 65. Els colomencs van disputar gairebé tot el partit amb un home menys, després que Víctor Bernat veiés la segona groga abans dels deu primers minuts de partit.

Per últim, el duel entre el Sant Julià i l'Engordany va ser el més desequilibrat, amb un clar 7-0 que ho deixa tot dat i beneit. La jornada dels partits de tornada d'aquests quarts de final es disputarà el pròxim diumenge.