PUBLICITAT

El FC Andorra venç el Sants 3-0 i està virtualment salvat

  • Els andorrans sumen 41 punts, amb set victòries en els últims nou partits
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ludo va tenir un paper destacat dissabte al partit disputat a Aixovall Foto: FC ANDORRA

Justo Ruiz, entrenador del FC Andorra, va afirmar la setmana passada que amb 41 punts l'equip assoliria la permanència. Matemàticament no està tancada, però virtualment és ja una realitat, així que a l'entitat tricolor ja poden respirar tranquils després d'una temporada plena de problemes amb les lesions. Dissabte, l'equip va derrotar 3-0 el Sants, un equip amb ‘solera' que no va tenir cap opció de plantar cara un Andorra que suma set victòries en els últims nou partits que ha disputat.

El Sants va tenir la primera i gairebé única ocasió de marcar només començar el matx. Una rematada a la mitja volta de Maikel es va anar una mica massa alta, i allà es va acabar l'artilleria visitant, tot i que els locals van haver d'esperar per veure com la seva maquinària es posava a funcionar.

Durant la primera part, tres ocasions ben clares van ser per a Toscano i Cristian. El primer en va tenir dos mà a mà amb el porter, les dues errades, mentre que el mateix va passar amb un Cristian que sempre té la seva . Tot i el domini que va acabar establint l'Andorra, la primera part va acabar amb empat a zero.

A la segona meitat, tot va canviar. Als dos minuts de joc, era Ludo qui habilitava amb una passada en profunditat a Sebas, el qual amb el porter batut va marcar a porta buida l'1-0. Al minut 55, Darío va entrar al camp substituint Toscano, i va esdevenir en un revulsiu. En el minut 64, un córner que Lima lluitava de cap va acabar amb la pilota al segon pal on Darío va rematar tot sol.

El punt negatiu va ser l'expulsió directa de Cristian, que va aturar un contratac amb falta en el 82, abans que en el 88 arribés el 3-0, obra de Darío després d'aprofitar una bona passada d'Ayala. El FC Andorra ja respira tranquil, tot i que la calculadora diu que encara queda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT