L'Andorra cau a Barcelona abans del 'play-off'

BARCELONA

El FC Barcelona Alusport B va derrotar dissabte el FC Andorra per 4-3 en un matx en què els andorrans van demostrar tenir ritme i capacitat de reacció, ja que perdien l'enfrontament per 3-0 als 11 minuts de joc, i van saber remuntar fins igualar. Un gol en els instants finals va sentenciar el matx a favor dels blaugrana.

L'equip de Carlos Sánchez es va trobar en poc més de 10 minuts amb un 3-0 que presentava un partit complicat. Els andorrans, sense res en joc en aquesta última jornada de la lliga regular, van reaccionar primer amb el 3-1, obra de Carlinhos abans del descans. En la represa, la millora va ser clara i es va reflectir en la diana de Xuxa en el minut 29, de llançament de falta (3-2). Just uns segons després, Hicham igualava el matx, però a tres minuts del final el blaugrana Javi Alonso feia el 4-3 definitiu.