PUBLICITAT

Instal·lades caixes-niu al Parc del Segre urgellenc

  • Pretén facilitar lloc per niuar a espècies protegides
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: AJ. DE LA SEU

El Servei de Parcs i Jardins de l'Ajun tament de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració de l'empresa urgellenca Aubèrria, natura i patrimoni, ha col·locat aquesta setmana 15 caixes-niu per a diverses espècies d'ocells i dues caixes-niu per a rat-penats al Parc del Segre.

Aquest parc és una de les zones verdes més grans de la Seu, amb més arbres i la que rep més visitants, locals i forans. L'arbrat que hi ha i la proximitat al riu Segre en fan un lloc amb una rica comunitat d'ocells. Les aus són una eina de sensibilització ambiental i alhora un reclam turístic creixent. Així doncs, la col·locació de caixes-niu pretén facilitar lloc per niuar a espècies protegides presents al parc o a prop; promoure el respecte per la natura entre la població local; gaudir de l'observació d'ocells; facilitar un recurs pedagògic i científic; i crear el concepte de la Seu com a ciutat a qui li agraden els moixons.

Les caixes-niu han estat subministrades per Aubèrria i col·locades per la brigada de jardineria de l'Ajuntament de la Seu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT