PUBLICITAT

El FC Andorra vol confirmar la permanència a Primera Catalana

  • El duel contra el Sants a Aixovall és el protagonista el mateix dia que l'equip de sala juga a Barcelona
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala, durant el partit del passat dimecres disputat al camp d'Aixovall, on avui el FC Andorra rep la UE Sants per continuar amb la bona ratxa Foto: FC ANDORRA

El cap de setmana té una cita fonamental avui al camp d'Aixovall, on el FC Andorra té l'opció de segellar la permanència. També, l'equip de futbol sala, que juga a Barcelona, contra l'Alusport B, pretén seguir el rodatge de cara al play-off. I de premi, atletisme, natació, i diumenge més futbol, amb la Copa.

FUTBOL

Vèncer al Sants té doble premi

Una victòria del FC Andorra aquesta tarda (16.00h) a Aixovall contra la UE Sants segellaria gairebé matemàticament la permanència de l'equip que entrena Justo Ruiz en la Primera Catalana. Vist que ha estat una de les campanyes més complicades dels últims anys, especialment per les lesions que s'han acumulat, tancar la continuïtat en Primera sembla un objectiu positiu per a l'entitat tricolor.

FUTBOL SALA

Visita al Barça B sense baixar el nivell

Sense el golejador Ique, que estarà uns deu dies de baixa per culpa d'un ull de poll que li ha estat estret aquesta setmana, el FC Andorra de Carlos Sánchez assumeix que avui (18.00h) un triomf a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l'Alusport Barça B continuaria donant la moral que l'equip necessita per fer front als play-off per l'ascens.

ATLETISME

Ramírez busca el rècord dels 100km

L'atleta andorrà Ivan Ramírez participa avui al Campionat d'Europa de 100km que tindrà lloc a Belvés (França). El corredor es presenta amb bon estat de forma i amb optimisme de cara a batre la seva marca personal i l'actual rècord d'Andorra, que està en 7h 45min 38s, fet la temporada passada a Itàlia. Per altra part, l'Escola d'atletisme de la Federació Andorrana d'Atletisme té avui un dia important perquè es disputa el Campionat d'Andorra en categories de promoció. La cita és a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella a partir de les 10.30h i fins les 14.00h.

NATACIÓ

Míting d'Encamp al matí i a la tarda

Avui al Complex Esportiu i Socio_Cultural d'Encamp es disputa una nova edició del Míting d'Encamp de natació. A la sessió del matí es disputaran les proves de les categories prebenjamins i benjamins, amb l'inici de la competició a les 11.00h. A la tarda a partir de les 16.00h, l'inici de la competició per a la resta de categories, amb preliminars i finals.

FUTBOL

Primera ronda de quarts de la Copa

Demà es disputa la primera ronda de la Copa Constitució, una vegada acabada la competició a la Lliga en la Primera Divisió. El Lusitans, actual campió de lliga, buscarà el doblet, però precisament el seu partit serà el més interessant perquè tindrà al davant el FC Ordino, únic equip de Segona que segueix viu en aquesta competició, i que no ha perdut cap partit en la seva categoria. A més, hi haurà el morbo de veure el totpoderós Lusitans contra un Ordino que des de les gestions del passat estiu aspirava a ser entre els millors equips del panorama futbolístic del Principat. Aquest matx serà demà a les 18.00h a Aixovall. Abans, a les 12.00h a Alàs, el duel entre el CE Principat i la UE Santa Coloma, i a la mateixa hora, a Aixovall, el matx entre el FC Encamp i el Pidasa Santa Coloma. A les 16.00h, a Aixovall també, el matx entre l'Engordany i el Sant Julià. Els partits de tornada d'aquesta quarts de final seran el diumenge 5 de maig.

KICK BOXING

‘Zeki', al Campionat de Catalunya

Avui es disputa a Barcelona una nova edició del Campionat de Catalunya de kick boxing amb el lluitador del Club Esportiu Total KO, Ezequiel Gonzalez, ‘Zeki', en la categoria de menys de 80 quilos. La seva trajectòria és de sis victòries en sis combats. Així mateix, el pròxim 5 de maig, en aquesta ocasió a Terrassa, Hakim Amhamdi, professor del club andorrà,competirà en menys de 85 quilos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT