PUBLICITAT

Reunió amb França per millorar els accessos

EL PERIÒDIC
FOIX

El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, van viatjar ahir a Foix per reunir-se amb el prefecte de l'Arieja, Salvador Pérez, i el director adjunt de la Direcció Interdepartamental de Carreteres del Sud-Oest de França, Didier Bach, una trobada en la qual també van participar l'ambaixador francès a Andorra, Zair Kedadouche, l'ambaixadora a França, Maria Ubach, i els equips tècnics per part dels dos estats. La reunió va tenir com a eix central fer un balanç global de la temporada d'hivern 2012-2013 i abordar línies de cooperació i millora de cara a futures temporades.

Les dues delegacions van fer un repàs detallat de les dades meteorològiques aportades per Météo France, així com del tancament dels accessos a Andorra, les allaus i el pla de viabilitat hivernal. D'altra banda, es va acordar la presentació durant el darrer trimestre d'aquest any del pla hivernal 2013-2014, segons informa el Govern a través d'un comunicat.

A la reunió hi van participar, per part andorrana, els ministres Alcobé i Saboya, així com el director de Protecció Civil i Gestió d'Emergències, Francesc Areny, la coordinadora d'Afers Bilaterals i Consulars, Maria Noguer, el cap de Projectes Estratègics del Ministeri d'Economia i Territori, Ramon Reguant, i l'ambaixador d'Andorra a França, Maria Ubach.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT