PUBLICITAT

Puig: «Amb els números que tenim no és assumible ser a 1a»

  • El tècnic Carlos Sánchez assegura que si tingués una oferta del FCA per l'any vinent «la valoraria»
R. M .S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els entrenador de futbol i futbol sala del FC Andorra, Justo Ruiz i Carlos Sánchez, ahir al Buda Espai Foto: ÀLEX LARA

Tot i que el FC Andorra de futbol sala mira cap al play-off d'ascens a Primera Divisió, gràcies a tenir la classificació garantida, les arques del club no apunten, de cap manera, a un possible ascens econòmic. L'esportiu és complicat, però més sembla ser l'econòmic segons les paraules d'ahir del director gerent de l'entitat, Emili Puig: «Amb els números que tenim no és assumible ser a Primera Divisió». Amb tot, una petita alegria per al club andorrà seria que, en cas que es decideixi per continuar amb Carlos Sánchez a la banqueta, el tècnic ahir va confirmar que una oferta del club «la valoraria». Amb els peus a terra, Puig però va posar els peus a terra i va parlar primer de «tancar un projecte» per la pròxima temporada, abans que no oferir-li una renovació que potser econòmicament no seria factible.

La secció de futbol sala del FC Andorra ha patit aquest any una reducció de 20.000 euros de subvenció del Govern. Les dificultats per mantenir el vaixell són des de principi de temporada, i amb tot ara es lluitarà per l'ascens a Primera, però a la pista.

DEMÀ, CONTRA EL BARÇA / El FC Andorra jugarà demà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el FC Barcelona Alusport B, un equip que és 8è a la competició amb deu victòries, cinc empats i deu derrotes, mentre que els andorrans són 6ns, amb el play-off assegurat, i dotze victòries, quatre empats i nou derrotes. «Hem de respectar el rival, perquè ells també aniran al cent per cent durant el partit», va dir ahir Sánchez, que va confirmar que Felipe tindrà «una oportunitat que s'ha guanyat». Així mateix, serà baixa el golejador Ique, per haver estat operat d'un ull de poll a un dit del peu dret. Amb tot, estarà per al play-off.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT