Francome és 43è a la Cursa dels Bombers de Barcelona

BARCELONA

David Francome va aconseguir una molt meritòria 43a posició de la classificació general en la Cursa dels Bombers que es va disputar el diumenge passat a Barcelona. El corredor de l'Amics Atletisme Andorra va completar els 10 quilòmetres del recorregut en 33min 41s, per ser a més el vinté més ràpid en la categoria veterana màster-35. També va destacar en la prova de la Ciutat Comtal Sara Garcia, atleta independent amb llicència andorrana que va assolir la setena posició en fèmines amb una marca de 38min 39s.

D'altra banda, a Alcanyís, l'ultrafondista Ivan Ramírez va acabar quart en la Carrera de l'Oli, també de 10k, com a part final de la seva preparació per l'Europeu de 100k que farà el pròxim diumenge a Bélves (França).

Per acabar, a Barberá del Vallès Mikel de Sa va ser segon en una prova el relleus 4x100 amb el JA Sabadell i a les pistes de la Mar Bella de Barcelona, Laia Isús va fer els 1.500 per equips amb el seu club, el CA Canaletes, assolint una marca de 5min 24s.