PUBLICITAT

La Federació es resigna a perdre dos dels sis carrils del tartà

  • La homòloga de futbol, gestora de la instal·lació, ampliarà les dimensions del camp
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) no tindrà més remei que resignar-se a perdre, en un futur a curt termini, dos dels sis carrils que té la pista de l'Estadi Comunal. Segons va explicar ahir el president, Eduard Garcia, «no hi ha solució» a quedar-se amb un tartà de quatre carrils perquè la Federació Andorrana de Futbol (FAF), que és la que gestiona la instal·lació capitalina i té tot el poder de decisió, vol ampliar les dimensions del terreny de joc.

Aquesta no és un moviment que agradi a la FAA, ja que en el darrer any també a perdut la zona de salts i de llançaments. Tot i així, Garcia va trobar una lectura positiva: «La FAF ens ha demanat que fem un projecte per instaurar un tartà nou, ja que el que hi ha ara està destrossat», va dir el president de la FAA, que va presentar-ne un valorat en 400.000 euros, un ahir a la nit en l'assamblea ordinària que va celebrar l'ens que ell encapçala.

Mentrestant, la FAA està buscant un lloc per recuperar la zona de llançaments i salts, i ha fixat els ulls en la Borda Mateu, tot i que segons va dir Garcia «demanen molts diners».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT