PUBLICITAT

27% més de visites a l'Oficina de Turisme de la Massana

  • Les demandes sobre ecoturisme incrementen el 21% respecte a l'estiu passat
  • El servei percep la presència de turistes provinents de la zona del Benelux
I. C.
LA MASSANA

Periodic
Inici de la sortida al parc natural del Comapedrosa, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Oficina de Turisme de la Massana ha incrementat el 27% les demandes d'informació d'un any a l'altre en el període estival. La suma de consultes fetes els mesos de juliol i agost de l'any passat va ascendir a 7.961, mentre que aquest any la xifra s'eleva a 10.142, tal com va destacar ahir el conseller de Turisme de la Massana, David Baró.

Les peticions d'informació sobre productes ecoturístics també han anat a l'alça i han fet que l'any passat representessin el 14% del total de consultes i que aquest any se situessin prop del 21%.

La nacionalitat dels clients que s'adrecen a l'Oficina de Turisme de la Massana és majoritàriament espanyol i català (50%). Un dels perfils que ha incrementat més en nombre de visites és el del Benelux. I és que del còmput global d'assistència a la recerca d'informació turística ha suposat aquest mes el 18%.

Durant el mes de juliol de l'any passat l'oficina va atendre 3.861 demandes. Dotze mesos més tard aquesta xifra es va situar en 4.100. Pel que fa l'agost, van ser 4.974 les sol.licituds efectuades fa un any i 5.168 les fetes durant aquest mes. Així, abans d'acabar aquest mes l'increment de visites ja és de 1.194 més. Segons va manifestar el conseller de Turisme massanenc, l'ocupació ha estat força desigual durant el mes de juliol, mentre que els hotelers i els comerciants de la par- ròquia són a l'expectativa de quins fruits recollirà l'agost.

La Massana està llançant una oferta d'activitats per posicionar-se com a la parròquia on es pot viure "muntanyes d'emocions", segons es va referir Baró. Per tot això, va indicar que cal que la gent del país siguin "ambaixadors del producte".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT