PUBLICITAT

El Miquel Martí i Pol atorga accèssits a Arasa i Esquerré

  • Els premis han quedat deserts i el jurat anima a millorar les obres
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Eva Arasa rep l'accèssit de mans del ministre Albert Esteve, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El jurat del 16è concurs de poesia Miquel Martí i Pol ha deixat els premis deserts, però ha atorgat un accèssit per a cada categoria. Eva Arasa Altimira el va rebre en la categoria de poema pel seu treball titulat Esbós, i Ramon Esquerré Cirera en la categoria recull per Un altre món és possible.

La Biblioteca Pública adscrita al departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern d'Andorra va rebre un total d'11 obres per aquesta 16a edició del concurs de poesia Miquel Martí i Pol. Sis obres competien en la categoria de Poema i altres cinc en la de recull.

El jurat, composat per Carli Bastida, Ester Fenoll i Maica Manresa, després d'haver-se reunit el passat dia 18 d'abril i d'haver fet la lectura crítica de les obres, va decidir deixar els dos premis deserts. En la categoria poema, el jurat encoratja els concursants a continuar revisant les seves obres per millorar-les, i va acordar atorgar un accèssit –consistent en un lot de llibres– a Arasa pel seu poema Esbós, valorant-ne el «llenguatge proper que destaca pel seu ritme i musicalitat», segons transmetia el Govern en un comunicat.

Per a la categoria recull, el jurat també va convindre deixar el premi desert, i anima igualment els concursants més joves a «cultivar la lectura de poesia per enriquir el seu llenguatge i a continuar treballant». Així mateix, va valorar l'oportunitat d'atorgar l'accèssit al recull titulat Un altre món és possible, d'Esquerré, valorant «la cohesió temàtica així com la originalitat d'algunes imatges, amb un to contemporani».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT