PUBLICITAT

El tancament al trànsit divideix a les dues entitats de comerciants

  • Les associacions estan d'acord sobre la dinamització de l'eix
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El tancament a la circulació de l'avinguda Carlemany divideix a les dues associacions de comerciants Foto: ÀLEX LARA

Una vintena de persones va assistir divendres a la nit a la primera reunió de la plataforma per dinamitzar Carlemany celebrada al Comú d'Escaldes-Engordany. La plataforma, que vol aglutinar als comerciants de la zona partidaris de tancar el trànsit a tota l'avinguda, va celebrar la seva «primera presa de contacte» tal com la va definir una de les impulsores del projecte, Susagna Venable. La nova plataforma també va convidar a l'associació CarlemanyCalidae que va valorar positivament la reunió tot i no estar d'acord en fer per a vianants tota l'avinguda. Venables va fer una bona valoració de la reunió, «va ser una primera presa de contacte, ens van començar a conèixer i ja van començar a perfilar unes línies de treball amb què és el que volem fer a partir d'ara».

La nova plataforma, que encara no té nom i que tot just acaba de començar el seu recorregut, aspira a representar a tots aquells que vulguin «dinamitzar» el projecte, tot i que amb una premissa clara, «nosaltres som un grup de comerciants que veiem futur en fer l'avinguda per a vianants, i ho creiem pels nostres negocis. Jo penso personalment que les zones per als vianants la majoria han funcionat i realment hi crec».

Segons Venable, la plataforma no vol circumscriure's als comerciants, sinó que pretén arribar també als veïns de la zona perquè puguin també participar del nou projecte, «un cop coneguem el projecte si hi ha coses amb les que els veïns no estiguin d'acord serà el moment de presentar al·legacions i si ho fem com a plataforma o agrupació tindran més força que no pas fer-ho de forma individual» va afegir.

CALIDAE / Els impulsors d'aquesta nova plataforma van convidar a l'associació CarlemanyCalidae, que hi va assistir. «Tenim un punt de vista diferent en quant al tancament del trànsit, però en l'objectiu final, que és dinamitzar la parròquia, en això coincidim al cent per cent», va explicar la impulsora de la nova plataforma.

A més volen treballar conjuntament a l'hora de fer reunions al Comú i es va mostrar convençuda que podran treballar conjuntament amb CarlemanyCalidae.

Per la seva part, la presidenta de l'associació CarlemanyCalidae, Esther Santuré, va fer una valoració positiva de la reunió, i va assegurar que «està clar que ens uneixen més coses que no pas ens separen i aquí l'interès que tenim tots és que aquesta avinguda hi passin coses, que sigui dinàmica i que vingui més gent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT