PUBLICITAT

Mor un ciclista a Mont Roig atropellat per un cotxe andorrà

  • El conductor va ser detingut i va donar positiu al test de drogues
EL PERIÒDIC
MONT-ROIG DEL CAMP

Periodic
Els serveis d'emergències atenen els ferits greus de l'accident, ahir Foto: ACN / ANNA FERRÀS

El ciclista que va resultar ferit crític ahir al matí després de ser atropellat juntament amb un altre company per un turisme a l'N-340 al seu pas per Mont-roig del Camp (Baix Camp) va morir a la tarda a l'hospital de Bellvitge. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la víctima era Jesús María S. P., de 64 anys d'edat i veí de Navarra. Després de ser atropellat l'home va ser evacuat per un helicòpter del SEM. Pel que fa a l'altre ciclista també envestit pel vehicle, va ser traslladat en estat greu a l'hospital Joan XXIII. De la seva banda, el conductor andorrà del cotxe de gamma alta va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària després d'haver donat positiu al test de drogues.

El sinistre es va produir pels volts de dos quarts de dotze del migdia a l'altura del quilòmetre 1.140 de l'N-340, a tocar de la urbanització El Paradís.

El detingut, que va resultar il·lès, conduïa un cotxe de la marca Porsche de matrícula andorrana que hauria sortit de la carretera atropellant per darrere els dos ciclistes, que circulaven pel voral.

Arran de l'accident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar fins el lloc sinistre dos helicòpters i tres ambulàncies per traslladar els ferits. També s'hi van desplaçar nou patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres vehicles dels Bombers de la Generalitat.

L'N-340 va estar tallada en ambdós sentits durant dues hores i es va desviar el trànsit per l'A-7. La normalitat viària es va restablir cap a les dues de la tarda.

Trànsit va insistir en el perill de combinar el consum d'alcohol i substàncies estupefaents amb la conducció i demana als usuaris que assumeixin una conducció responsable de convivència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT