PUBLICITAT

Llovera trenca el motor a Cervera en l'estrena del Nacional

  • Els problemes mecànics afecten també a Vinyes, mentre que Ribolleda surt de la pista
EL PERIÒDIC
CERVERA

No va començar bé el Campionat d'Espanya de Ral·lis de terra per als interessos d'Albert Llovera i Àlex Haro (Abarth Grande Punto S2000). L'equip d'Abarth va haver de deixar la cursa de Cervera en la penúltima especial després de trencar el motor del seu vehicle.

Llovera va començar amb un excel·lent ritme malgrat la falta d'adaptació als seus nous pneumàtics. «Era el meu primer contacte amb aquestes rodes i em costava molt mantenir el S2000 a la pista», va dir. «Amb tot vaig acabar el primer bucle satisfet amb els registres i en aquells moments veia possible començar el campionat amb bon resultat», hi va afegir. Però les coses es van començar a torçar a l'inici del segon pas per les especial: «Vam punxar a l'inici del tram A i vam perdre molt temps. A més, una vegada solucionat el problema, la pols d'un dels rivals que ens va avançar mentre canviàvem la roda ens va molestar bastant. En el segon pas pel tram B la situació va tornar a la normalitat però per poc temps». Lorca acollirà, els dies 8 i 9 de juny, la segona prova del Nacional de terra.

Per la seva part, Joan Vinyes i Jordi Mercader (Subaru Impreza) no van tenir una tornada afortunada a la terra, i després de múltiples problemes van abandonar sense haver competit en condicions normals en cap moment de la prova per problemes amb la direcció assistida i amb els frens. Així mateix, Josep M. Membrado i l'andorrà Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Evo X - MC Racing), que puntuaven per al Català de terra, van patir una sortida de pista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT