L'Andorra suma 17 dels últims 21 punts en empatar 0-0 a Valls

• Ferran Pol atura un penal en el minut 85 i Justo Ruiz es queixa de l'arbitratge
VALLS

El tècnic, Justo Ruiz Foto: ÀLEX LARA

Just abans de rebre a Aixovall tres partits consecutius en una setmana, el FC Andorra va viure ahir un duel al camp del Valls que va acabar amb 0-0 en el marcador però que es va poder complicar molt quan en el minut 85 de partit un penal en contra va fer tremolar l'empat. Ferran Pol va aturar la pena màxima, i hi va haver repartiment de punts, sumant d'aquesta manera l'equip andorrà 17 dels últims 21 punts.

Amb tot, el tècnic Justo Ruiz estava molest amb l'arbitratge, no tant pel penal –«la pilota toca en la mà i és un d'aquells penals que ara sí que es xiulen», va dir–, sinó principalment per dues jugades avortades per fora de joc quan, a criteri del cos tècnic de l'Andorra –Lucendo era a la graderia, en bona posició per veure-ho–, no eren «ni de bon tros», segons Ruiz.

En la primera meitat, els tricolors van posar les ocasions, però sense materialitzar-les, mentre que en la segona el Valls va intentar plantar cara tot i veure's la superioritat visitant. Al final, un empat que Ruiz dóna «per bo», abans de la setmana que espera amb tres duels a Aixovall: dimecres 24, el Torreforta a les 20.30h; dissabte 27, el Sants a les 16.00h; i dimecres següent, 1 de maig, l'Igualada a les 16.00h.