PUBLICITAT

El 'play-off' del FCA

  • L'equip de Carlos Sánchez té l'opció avui de certificar el bitllet si guanya el Tenerife i el Playas perd
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Poliesportiu d'Andorra pot viure avui un dia especial amb la consolidació del FC Andorra com a equip de ?play-off' Foto: FC ANDORRA

El més important del cap de setmana comença avui al Poliesportiu amb el duel del FC Andorra en busca de la plaça de play-off, tot i que el motor i el Campionat d'Espanya de terra entren en l'escena esportiva, i que a més demà el VPC Andorra busca ser a la final de promoció.

FUTBOL SALA - Si perd el Playas, carta blanca

El FC Andorra aspira avui a tancar l'objectiu de la temporada 2012-2013, que no és un altre que certificar la seva lluita per l'ascens a uns play-off que saben a premi a l'entitat andorrana. A les 18.30h, al Poliesportiu d'Andorra, el conjunt que dirigeix Carlos Sánchez rep el cuer de la Segona Divisió del futbol sala espanyol, el Tenerife Uruguay, un equip que només ha guanyat tres partits aquesta temporada, i que no ho ha fet en cap cas fora del seu pavelló insular. L'oportunitat és bona, sobretot si surten a la pista sabent ja el resultat del Playas de Castellón, que jugarà des de les 16.30 contra el Montesinos Jumilla, i una derrota dels castellonencs deixaria la porta oberta del play-off als andorrans. Sánchez, que torna a la banqueta després de sis jornades fora d'ella per la desproporcionada sanció que va rebre fa uns mesos, va avisar dijous en roda de premsa als seus jugadors que el que no permetrà és cap relaxació. «Seria per matar-los», va dir expeditiu.

El tècnic madrileny considera que el partit és el «típic» en què un moment de pausa et pot condemnar, per tant va confirmar que tot i les molèsties que encara arrosseguen Kel o Carlinhos, «si el partit anés malament, hauríem de fer ús de tot el que tenim». Segons Sánchez, l'equip ha arribat a un punt de la temporada en què s'ha «d'arriscar». «Els tres punts en joc són molt bons, sobretot si perd el Playas», va dir.

RAL·LIS - Comença l'espectacle amb Albert Llovera

Després d'una pretemporada de les més dures que Albert Llovera recorda, el pilot andorrà aspira a revalidar el títol al Grup N del Campionat d'Espanya de Ral·lis de Terra, que comença a Cervera. Ahir ja hi va haver a la localitat lleidatana els primers contactes, però és avui quan el crono disposarà qui són els millors i si Llovera i el seu Abarth són o no a la part alta. El pilot andorrà ha declarat aquesta setmana que no ha pogut evolucionar el seu cotxe, tot i que s'han fet algunes variacions.

També serà a Cervera un altre andorrà dels que van molt ràpid. Joan Vinyes competeix a la cita del Campionat d'Espanya perquè és un apassionat d'aquesta cita de terra, on diu que gaudeix molt, tot i ser un especialista de l'asfalt, on aquesta temporada repetirà amb el Suzuki Swift. A Cervera, però, serà als comandaments del Subaru Impreza, i amb la intenció de tenir un bon test i, per què no, un premi a la seva habitual regularitat. A més, a Cervera Josep Ribolleda competirà també al costat de Josep Membrado, amb el Mitsubishi Evo, amb l'objectiu de puntuar el més alt possible, ja que aquesta prova del Nacional de Terra és puntuable per al Campionat de Catalunya on tenen moltes coses a dir.

RUGBI - Diumenge, el VPC busca la final

Ja el diumenge, a les 15.00 des de Pamiers, el VPC Andorra jugarà contra el Aviron Castrais per buscar la final de la promoció, fita que de mica en mica veu més a prop perquè la plantilla està demostrant haver arribat al final de la temporada en un bon estat de forma. Novament, el club comptarà amb el suport de l'afició, que viatjarà en el bus que posa el club a preu de 10 euros per persona (dinar, viatge i entrada).

FUTBOL - El FC Andorra, a Valls per seguir la ratxa

En horari peculiar, a les 12.20h de demà, el FC Andorra buscarà seguir amb la bona ratxa de resultats. Serà a Valls, davant d'un equip que, en tot cas, arriba després de rebre un 6-0 per part de l'Ascó.

FUTBOL - A la lliga, cal decidir encara el descens

En Primera, abans del Lusitans-Pidasa d'Aixovall (16.00h), es lliurarà la copa de campió de Lliga, mentre que encara està en joc el descens en el play-off: A les 12.00h, Engordany-Principat (Alàs) i Encamp-Burger King Inter Escaldes (Aixovall).

HOQUEI PATINS - El Cevalls visita el Llista Blava

L'Andorra HC Cevalls busca demà una nova victòria, tot i que transita en terreny de ningú en la Segona Catalana. La cita és a les 18.00h al pavelló del Llista Blava.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT