PUBLICITAT

Sánchez: «Si l'equip es relaxa, seria per 'matar-los'»

  • El tècnic del FC Andorra tornarà demà a la banqueta en complir la sanció
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Kel, que està amb molèsties, durant un matx al Poliesportiu Foto: FC ANDORRA

el play-off és l'objectiu de la temporada per al FC Andorra, que demà rep el Tenerife Uruguay al Poliesportiu a les 18.30h sabent el que haurà fet el Playas de Castellón contra el Montesinos Jumilla, que juguen a les 16.30. D'aquest partit, l'Andorra està interessat en què els castellonencs perdin, i així una victòria tricolor contra els canaris permetria assegurar la plaça al play-off. Per això, el tècnic Carlos Sánchez no permet cap segon de calma. «Si l'equip es relaxa, seria per ‘matar-los'», va dir ahir en roda de premsa.

I és que l'equip de futbol sala està en la recta final de la temporada i ara un instant de relaxació pot ser fatal. Per molt que el Tenerife, rival de demà, sigui el cuer de la classificació amb només tres victòries en 24 partits, i les tres a la seva pista. «És el típic partit que és molt complicat perquè és quan més concentrats hem d'estar». Sánchez assumeix que els tres punts en joc «poden ser molt bons si el Playas perd contra el Jumilla», perquè això «ens faria ser equip de play-off».

El tècnic, que tornarà demà a la banqueta després de complir amb la sanció, reduïda pel jutge únic de competició fins aquesta jornada, considera que el moment de la temporada exigirà fer ús de Kel o Carlinhos, amb molèsties tots dos, si el partit ho requereix: «Si el partit anés malament, hauríem de tirar de tots els nostres recursos. Ara és quan s'ha d'arriscar».

SUPORT DELS COMPANYS PER LA SANCIÓ / L'entrenador madrileny va confirmar que durant els sis partits de sanció que ha hagut de complir, només ha rebut mostres de suport i comentaris respecte a què «alguna cosa s'ha de fer perquè ha estat una sanció exagerada». Sánchez va estar sancionat a 13 partits per, suposadament, donar instruccions des de la graderia estant sancionat. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT