PUBLICITAT

Prereserva d'entrades pel Cirque du Soleil

J.R.
ANDORRA LA VELLA

L'espectacle del Cirque du Soleil no tindrà una campanya exclusiva i serà present ja en la comunicació de la temporada del maig i en la d'estiu d'Andorra Turisme. A partir del 10 de maig es podrà començar a fer la prereserva d'entrades a través de la web: www.visitandorra.com.

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku va explicar que per assegurar la presència de les persones interessades, vint dies abans que comencin les deu representacions previstes a partir del 3 de juliol caldrà fer la impressió de les entrades. En cas contrari, aquestes restaran un altre cop a disposició de l'organització per tal que altres persones hi puguin gaudir.

La campanya interna de l'espectacle del grup canadenc començarà a partir del 22 d'abril i inclourà, a banda de diversos suports publicitaris externs, com ara tanques, pantalles o pòsters, les presentacions públiques en diverses ciutats properes, entre elles Barcelona. A partir del 3 de juny la promoció s'ampliarà a altres països com el Regne Unit, el Benelux o Rússia, i aniran acompanyades d'accions puntuals de captació de turistes allotjats a l'estiu a la costa catalana. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT