PUBLICITAT

El Campionat de Dansa arriba a la 5a edició amb 350 inscrits

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El campionat de dansa organitzat pel Gimnàs Fit amb la col·laboració del Comú d'Escaldes-Engordany, arriba a la cinquena edició amb 350 inscrits. El certamen, que se celebra el 20 d'abril al pavelló del Prat Gran d'Escaldes, vol donar l'oportunitat als joves del país de demostrar diferents tècniques com el hip hop, jazz, contemporani, musical, o dancing.

El cinquè Campionat de Dansa se celebrarà el proper 20 d'abril a partir de les nou del matí al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany i ja compta amb 350 inscrits repartits en 39 grups, i amb la participació de quatre escoles de Catalunya. Les categories que participaran al campionat són: alevins fins a 9 anys, infantil fins a 13 anys, júnior fins a 17 anys, open a partir de 18 anys i sense límit d'edat, open individual i com a novetat aquest any s'ha creat la categoria duo.

La recollida d'acreditacions es podrà fer a partir de les nou del matí al pavelló del Prat Gran i el campionat començarà a les 10 hores amb els grups d'alevins, infantils i júniors. A partir de les 17 hores serà el torn de les categories open, open individual i duo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT