PUBLICITAT

Llovera debuta a Cervera per defensar el títol al Grup N

  • Amb un pressupost ajustat, el pilot no ha pogut evolucionar el seu S2000
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera, pilotant el seu Abarth al Ral·li d'Aragó del passat juliol, al Campionat d'Espanya 2012 Foto: FOTO ESPORT

Començen els ral·lis. Albert Llovera, amb el seu copilot Àlex Haro (Abarth Gran Punt S2000), serà al Ral·li de terra Ciutat de Cervera, prova inicial del Campionat d'Espanya de Ral·lis de terra 2013. Per al tàndem guanyador del Grup N en la passada edició, el repte serà mantenir l'hegemonia en aquesta categoria amb un pressupost molt ajustat que no permetrà desenvolupar, com a Llovera li hagués agradat, les prestacions del S2000.

El traçat a superar en aquesta primera cita de l'any tindrà 88,96km de velocitat en 6 especials. En les seccions inicials es disputarà un bucle de dos especials, de 17,44km i 12,15km, respectivament, mentre que es tancarà la cita amb dues passades per l'especial C de 14,89km.

DIFICULTATS A LA PRETEMPORADA / El pilot d'Abarth ha viscut una de les pretemporades més dures de la seva trajectòria, han estat molts esforços invertits i el resultat no ha estat el desitjat: «Després de guanyar el campionat d'Espanya de Grup N, vam valorar la possibilitat de tornar al Mundial. Vam començar a treballar i després de diverses setmanes de contactes i reunions, vam haver de fer front a la dura realitat, la situació econòmica dels possibles sponsors no els permetia invertir en un projecte que, reconeixien, era molt atractiu». Malgrat tot Llovera, lluny de tirar la tovallola, seguirà amb l'equip de sempre, PCR Sport: «Les sensacions després dels test que hem fet són immillorables i queda clar que volem lluitar, una vegada més, pel títol del Grup N del Campionat d'Espanya».

El ral·li es disputarà dissabte dia 20 a partir de les 10.00h. L'arribada dels participants, una vegada acabat el recorregut, està prevista a partir de les 17.21h. El lliurament de trofeus es realitzarà en el podi situat a la Plaça Universitat de la localitat lleidatana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT