PUBLICITAT

Vinyes afronta la cita lleidatana com a rodatge

  • També disputarà la prova Membrado i l'andorrà Ribolleda, dins del Campionat de Catalunya
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes correrà amb el Subaru Impreza Foto: FOTOESPORT

Després d'un any sense sortir en terra, Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader, amb un Subaru Impreza preparat per Baporo Motorsport, aprofitaran la primera oportunitat que els brinda el seu dens calendari per disputar el Ral·li de Cervera.

Vinyes, un enamorat de les pistes lleidatanes, no seguirà amb assiduïtat cap dels campionats de ral·lis de terra de la present temporada: «Nosaltres estem centrats en l'espanyol d'asfalt amb l'equip Suzuki Motorsport. Encara que, si el calendari ho permet, sortirem a competir sobre terra, una especialitat que m'encanta i en la qual gaudeixo molt.

Així doncs, el pilot andorrà no es marca cap idea fixa de cara a la cita de Cervera, a excepció d'anar a fons: «L'objectiu serà. com de costum, córrer tot el que puguem i gaudir del traçat. Si amb això estem entre els millors, fantàstic, i si no haurem complert amb el nostre plantejament». Per al pilot andorrà, una cita com aquesta «t'ajuda a mantenir el ritme de competició, quelcom que pot ser molt beneficiós per a nosaltres en propers compromisos».

Per altra part, com que la prova de Cervera és vàlida per al Campionat de Catalunya, ha estat l'escollida per Josep M. Membrado i el seu copilot andorrà, Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Evo X–MCRaring), per iniciar el seu calendari.

Els actuals campions de Catalunya es mostren molt confiats a redreçar la trajectòria d'una temporada que han iniciat de manera adversa. Membrado, fidel al seu modus operandi, no ha escatimat esforços en la preparació de la prova: «Volem competir al 100% i per aconseguir-ho el treball previ és imprescindible. Crec que hem fet una bona posta a punt del Mitsu i per tant tenim moltes ganes d'entrar en la dinàmica de la competició».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT