PUBLICITAT

Suñé destaca el rol de mediació dels joves ambaixadors per la pau

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ANA

Una trentena de joves van començar ahir la seva participació en la trobada de joves ambaixadors de la pau del Consell d'Europa, que va ser inaugurada per la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé. De fet, Suñé va explicar que hi ha dues parts: d'una banda, un seminari de joves dels països membres del Consell d'Europa que participen en el programa d'ambaixadors per la pau i de l'altra la interacció d'aquests ambaixadors amb els joves d'Andorra per conèixer millor les pràctiques del Consell, «sobretot en mediació de conflictes», va indicar.

Sota el títol El rol dels joves en la transformació dels conflictes i el diàleg intercultural va començar ahir la trobada de joves ambaixadors de la pau emmarcada dins dels actes de la presidència d'Andorra al Consell d'Europa. Durant dos dies una quinzena de joves de diferents països membres del Consell d'Europa i participants del programa joves ambaixadors de la pau compartiran taula i experiències amb una quinzena de nois i noies d'Andorra escollits pels comuns, ONG, el Departament de Joventut i el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA).

D'una banda, els joves ambaixadors duran a terme sessions del mateix programa sobre la mediació de conflictes. De l'altra, la presidència andorrana ha iniciat unes sessions prèvies on es promou la interacció amb els joves andorrans «per conèixer millor les pràctiques del Consell d'Europa, sobretot en mediació de conflictes», recollia l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT