PUBLICITAT

Mor un andorrà en precipitar-se per un terraplè amb el vehicle

  • La Policia deté 20 persones per diferents delictes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Un jove andorrà de 27 anys va ser trobat mort ahir al Pont de Bar, després que el vehicle que conduïa es precipités per un terraplè en una pista forestal d'Aristot, segons informava ahir Ràdio Seu. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís poc abans de les tres de la tarda, quan uns veïns van localitzar el vehicle accidentat. Es desconeix, però, l'hora de l'accident, i la recerca va començar quan la família del noi va avisar la policia atès que no havia tornat a casa. Per causes que es desconeixen, el vehicle va patir una sortida de via i es va precipitar pel pendent.

D'altra banda, la policia andorrana ha detingut 20 persones durant la setmana passada. Les detencions es van dur a terme per presumptes delictes contra la salut pública (5), contra la seguretat col·lectiva –positiu per alcoholèmia– (8) i altres delictes (7). Un dels detinguts és el jove de 18 anys que conduïa el vehicle accidentat a la Rabassa i que va provocar ferides greus a un dels ocupants. El noi presentava una taxa d'alcohol d'1,12 g/l a més de conduir sota els efectes del cànnabis.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir un polonès no resident de 24 anys, amb una petita quantitat d'amfetamina MDMA, i com a presumpte autor d'un trencament d'una ordre governativa d'expulsió i d'un furt de mercaderia; un andorrà de 52 anys com a presumpte autor de consum de cocaïna en el marc de l'operació antidroga Dalton –en la qual s'han detingut 38 persones–; un resident portuguès de 21 anys quan es disposava a entrar al país amb quatre ampolles d'hormones anabolitzants; un andorrà de 22 anys amb 160 grams de marihuana; i un espanyol no resident de 32 anys, en possessió d'amfetamina MDMA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT