PUBLICITAT

Peñarroya: «Estic convençut que a Burgos guanyarem»

  • «Tothom els dóna de favorit, però nosaltres estem per trencar estadístiques», assegura el tècnic
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya observa una cistella amb què hi va haver un problema ahir Foto: TONY LARA

No es va amagar Joan Peñarroya ahir davant de la premsa en un discurs buit, sinó que va enviar un missatge clar als seus jugadors, però especialment a una afició que no sembla confiar massa en la victòria del BC River Andorra el pròxim divendres a Burgos, en un partit a cara o creu per l'ascens a l'ACB: «Estic convençut que a Burgos guanyarem. Si es fes una enquesta a Andorra, tothom dóna favorit el Burgos, però nosaltres estem per trencar les estadístiques».

L'entrenador del River va parlar ahir de «rebel·lar-se en contra del que sembla normal», i tot i assumir que el River pot «pedre», va confirmar que veu al seu equip en la millor dinàmica possible: «Veig als meus jugadors i els veig convençuts que divendres serà un gran dia». El tècnic va assegurar que per ell el duel de Burgos, que val un ascens a la Lliga ACB, ha de ser per «gaudir-lo», perquè segons el manresà «és un d'aquells partits que un jugador troba a faltar en la seva carrera, i és un esdeveniment que marquen en les carreres dels jugadors».

Pel fet de jugar-s'ho tot a una carta el divendres, Peñarroya va dir que l'equip és conscient «des de fa temps» que l'ascens «es decidiria a Burgos», i hi va afegir el seu conveniment: «I hi anirem, i hi guanyarem».

PARLA DE LA ‘FINAL' / Sobre el rival, a més, va destacar «la idea de festa premuntada» que preveuen a la ciutat castellana, i hi va afegir que el seu equip ha d'estar «per sobre de tot això». Per ell, el més important seran «els petits detalls i com afronti cada equip els moments de pressió». Sobre la pressió local que hi haurà, i els arbitratges, va dir: «Estem preparats per jugar a un camp ple que farà pressió, el que no pot passar és allò de la Rioja... Hem d'estar preparats per superar tota mena de situacions». Així mateix, respecte a la derrota en aquell matx a Logronyo, Peñarroya va insistir en què ha estat «l'única fora de casa» de tota la temporada, «i va estar ple de situacions especials».

LES DUES DERROTES CONTRA EL BURGOS / L'entrenador català va traure ferro de les dues derrotes que suma el River aquesta temporada contra el Burgos, una a la lliga al Poliesportiu, i l'altra a la final de la Copa a El Plantío. «Van ser dos partits diferents. En la lliga va ser un duel igualat en els dos primers quarts fins que es xiula una falta a Dani Pérez i a més hi ha una tècnica que fa que ells marxin. En la final nosaltres no vam començar bé, els vam deixar córrer». Ara és com si això estigués ben estudiat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT