PUBLICITAT

El Pidasa assegura la segona plaça i l'Europa League

  • El Principat venç l'Encamp i es confirma com equip de Primera abans de l'última jornada
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Iguacel, del Pidasa, ahir a la gespa, lesionat greument del genoll Foto: TONY LARA

La penúltima jornada dels pla-off de la Lliga Nacional van deixar clares moltes coses i algunes portes obertes. Com a certificats, la segona posició i l'accés a Europa League del Pidasa Santa Coloma en vèncer el Sant Julià per 1-0, i la permanència assegurada del Principat, que amb el triomf sobre l'Encamp deixa Inter Escaldes, Engordany i encampadans en un ai de jugar-s'ho tot a una carta el pròxim diumenge.

A Aixovall, Pidasa i Sant Julià volien ser a l'Europa League, i el premi va ser per als colomencs gràcies al solitari gol de Luigi San Nicolás en el minut 32 de la primera meitat. D'aquesta manera, l'última jornada de diumenge vinent també tindrà emoció perquè el Sant Julià no pot permetre's fallar contra la UE Santa Coloma, que ahir va vèncer 2-1 el Lusitans, i ara lauredians i colomencs empaten a 34 punts. Si la final de la Copa enfrontés el campió de Lliga i el subcampió, és a dir Lusitans i Pidasa, la tercera plaça europea, que en principi és per al campió de Copa, seria per al tercer a la lliga, i llavors el duel Unió Esportiva-Sant Julià de diumenge serà a vida o mort.

Al matx entre la UE Santa Coloma i el Lusitans, el triomf va ser per als de Miquel Aloy gràcies als dos gols de Boris i Guille López en els minuts 7 i 63. El Lusitans va intentar remuntar, però el gol de Luis –ja suma 12 a la lliga, lluny encara i tot del pitxitxi, el seu company Bruninho, que en suma 17–, en el 73, no va ser suficient.

Pel que fa a la permanència, l'única cosa clara és que el Principat ja la té assegurada en vèncer l'Encamp amb diana de Leandro Filipe Fernandes en el minut 60. Inter i Engordany van empatar 1-1 –es va avançar Jonathan Fernandes en el 15 i va empatar Àlex Rodríguez en el 82–, i així les diferències a la part baixa entre els tres equips són de tres punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT