PUBLICITAT

Vilasetrú: «Hi ha un grup interessat en dirigir el VPC»

  • El primer contacte entre el president de la FAR i el seu possible homòleg del club no prospera
I.M. /R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Filiatre, Vilasetrú, Ginesta i Martínez, en un acte Foto: àlex lara

Mentre el VPC està immers en el tram clau de la temporada per assolir el retorn a Honor (diumenge hi haurà el partit de quarts de final del Campionat Migdia Pirineus, contra el Lavelanet a Tarascó), la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) està centrada en la feina de despatxos per trobar una directiva que dirigeixi el VPC, ja que Thomas Ginesta i la seva directiva ha fet oficial que complirà el seu mandat de quatre anys i que es desvincularà del club.

La FAR, però, no té cap intenció de dirigir les dues entitats. Simplement vol saber quina o quines seran les candidatures per al VPC i les seves intencions. Així ho va explicar el president, Xavier Vilasetrú: «La nostra intenció és promocionar un grup i treballar de la mà amb aquest, prendre decisions conjuntes pel bé del rugbi del país però mai dirigir el club i la federació alhora», exposant alhora que el nou romb de la direcció de FAR i VPC serà conjunta: «Ha de ser així. La idea és ajudar-nos, fer reunions conjuntes...». El grup de jugadors de la selecció és practicament el mateix que al club i per tant unificar criteris ha de ser un punt clau perquè tothom remi en la mateixa direcció. «Però en cap la FAR assumirà el control del club», va reiterar Vilasetrú. Com a prova evident en el darrer any hi ha el fitxatge del seleccionador, Philippe Filiatre, quan Dídac Martínez ja dirigia el VPC. La compatibilitat de càrrecs, ara per ara, no és una idea que entusiasmi en el món del rugbi andorrà ni a les banquetes ni tampoc a les juntes directives.

De fet el president de la FAR va admetre que hi ha un grup «interessat» i que ja han tingut una primera presa de contacte que no ha prosperat: «Hi ha hagut fumata negra», va assegurar el president de la FAR sobre la reunió. «Hem parlat i hi ha detalls enlaire per concretar. Quan tinguem les idees clares ho farem saber», va sentenciar. Aquesta decisió, però, encara no urgeix, ja que les eleccions seran el pròxim 15 de maig, segons es va aprovar en l'assamblea ordinària del club, fa ara quinze dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT