PUBLICITAT

Dos dies de portes obertes al Tarter i 360º

  • Dissabte i diumenge, els joves entre 8 i 18 anys poden rebre classes sobre freestyle d'iniciació o per millorar
  • El Fudo-Shin acaba com a millor club en el Nacional amb 11 ors, seguit pels dos Shotokan
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns riders, al 360º Extrem Foto: TONY LARA

La Federació Andorrana d'Esquí accepta que té certa mancança de riders en freestyle, i busca nou valors. Per això, s'ha arribat a un acord amb l'equip Coliflor Freestyle Academy del Tarter i l'empresa 360º Extrem per oferir durant el pròxim cap de setmana una doble jornada de portes obertes per als joves que vulguin iniciar-se o fins i tot millorar el seu nivell en aquesta disciplina, tant amb esquís com amb taula.

Des de la FAE, el tècnic de freestyle, Guy Diaz, va manifestar ahir durant la presentació que el problema és que els joves s'inicien en el freestyle «massa tard» perquè primer aposten per l'esquí alpí. Segons Diaz, l'edat bona per començar a tenir entrenaments dedicats a l'alt nivell pel que fa al freestyle, és «entre els 10 i 11 anys». Així mateix, Pere Goioechea, tècnic de surf de neu de la FAE, va confirmar que pel que fa al boardercross la Federació té joves, però no per a l'estil lliure.

La cita serà dissabte al parc del Tarter de 10.00 a 13.00, i diumenge al 360º Extrem de 10.00 a 13.00. Les inscripcions es poden fer via correu electrònic a alguna de les següents direccions: [email protected], [email protected], [email protected], o als telèfons 890541 o 828566.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT