PUBLICITAT

Carlos Sánchez: «Queden tres partits molt durs»

  • El tècnic lloa el seu equip, que dissabte va vèncer el Carnicer Torrejón per 5-3 i que mira al ?play-off'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra va vèncer dissabte en el retorn de la Segona Divisió i ho va fer per 5-3 davant del Carnicer Torrejón, que està en la lluita per ser el líder de la competició. Després d'aquest partit, el tècnic del club del Principat, Carlos Sánchez, va lloar el seu equip, i va apuntar al que resta de temporada, on l'Andorra es juga ser o no al play-off. «Ens queden tres partits molt durs», va dir el madrileny en declaracions al web oficial de la LNFS.

«La bona notícia és que depenem de nosaltres mateixos», va dir Sánchez, que estudia al detall els tres pròxims rivals, ElPozo Ciudad de Murcia, Uruguay Tenerife i Barcelona B. «Si aconseguim dues victòries, crec que estarem classificats», va manifestar, que creu que el principal equip que farà perillar l'entrada dels andorrans al play-off serà el Playas de Castellón.

IQUE NO MARCA / Contra el Carnicer, dissabte, Hicham va avançar els andorrans als 10 minuts, i ell mateix va posar el 2-2 ja en el minut 29 després que els madrilenys remuntessin. Xuxa va fer el 3-2 un minut després, Caio va empatar però Castilla va trencar la igualada en pocs segons. Xuxa va tancar amb el 5-3.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT