PUBLICITAT

Copa del Món de KL quan tornen el futbol i el futbol sala

  • Carlos Sánchez ha vist rebaixada la sanció però no podrà seure a la banqueta de l'Andorra fins el dia 20
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El rècord actual assolit a Andorra és de 161,94 km / h Foto: GRANDVALIRA

Entre les eleccions del cap de setmana hi ha molta neu i molt de futbol, amb rugbi i hoquei patins. Tot ben digerit faran passar ràpidament les hores esportives dels dos pròxims dies. La Copa del Món de Kilòmetre Llançat i el Total Fight seran els protagonistes a Grandvalira, però amb una pilota als peus torna l'activitat del FC Andorra en les seccions de futbol i futbol sala, a més del rugbi amb el VPC buscant els quarts de final del play-off, i la lliga de futbol amb possible campió.

ESQUÍ - A pel rècor a la Copa del Món KM Llançat

La quarta i penúltima prova del calendari de la FIS de la Copa del Món de Kilòmetre Llançat arriba avui al matí a Grandvalira. Tindrà lloc a la pista Antenes del sector de Grau Roig i comptarà amb la participació dels millors velocistes del món com el rècordman mundial Simone Origone o l'actual campió de Copa del Món, Klaus Schrottshammer. Començarà demà amb la primera i la segona mànega d'entrenaments oficials a les 10.00 h i a les 11.00 h. A les 12.00 h, la primera ronda classificatòria i a les 13.30 h, la prova puntuable del Campionat de França de Velocitat Quicksilver. Diumenge es veuran les dues mànegues de semifinals a partir de les 09.30 h. El rècord de velocitat a Andorra és del suís Philippe May amb 161,94km/h.

FUTBOL SALA - Sense el tècnic contra el Carnicer

El FC Andorra torna a la competició avui a les 18.30h al Poliesportiu. El duel serà contra el Carnicer Torrejón, equip que busca retallar distàncies amb el líder de Segona, el Benicarló. El FC Andorra lluita per mantenir-se al play-off, a quatre jornades del final de la lliga. Carlos Sánchez no serà a la banqueta perquè continuasancionat, tot i que ahir es va saber que se li ha reduït i podrà seure el dia 20 d'abril contra el Tenerife.

FUTBOL - El FC Andorra visita avui el Reddis

El Reddis rep avui (17.00 h) un FC Andorra que buscarà sumar la cinquena victòria consecutiva a la Primera Catalana. Els andorrans tindran les úniques baixes de Roca i Mejías davant d'un conjunt que no arriba en un bon moment, amb una ratxa de resultats negatius. Aquí és el perill.

FREESTYLE - L'esquí, al Total Fight pendents del temps

Només el mal temps podria deslluir avui el Total Fight de Grandvalira, que avui viurà les finals. Entre els favorits, l'andorrà Noah Albadalejo, l'espanyol Luca Melloni o l'estadounidenc McRae Williams i Dale Talkington. També hi seran els andorrans Carlitos Aguareles i Ian Serra.

RUGBI - El VPC, dumenge contra el Saint Lys

El rugbi torna a tenir una bona ració d'espectacle demà diumenge a les 15.00 h al Camp del Consell. Serà amb el duel entre el VPC Andorra i el Canton Saint Lys. El matx és per classificar-se als quarts de final i poder veure's les cares en el pròxim matx contra el Lavelanet, en camp neutral, per seguir somiant.

FUTBOL - La lliga està en mans del Lusitans

Una victòria del Lusitans diumenge a les 12.00h a Alàs significaria que ja hi hauria campió de la Lliga Nacional en Primera Divisió. L'equip que ho ha d'impedir és el Sant Julià, precisament el seu màxim perseguidor. A la mateixa hora, a Aixovall, el duel colomenc entre la Unió Esportiva i el Pidasa.

HOQUEI PATINS - El Cevalls visita el Monjos mirant a dalt

L'Andorra HC Cevalls no llença la tovallola i pensa en la part alta de la classificació. És molt lluny, però l'esperança de quedar el més dalt possible segueix intacta en un equip que supera el rival d'aquest vespre (20.00h), el Monjos, en la classificació per 13 punts de diferència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT