PUBLICITAT

Espectacles de màgia avui i demà per a padrins i néts

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Fundació Crèdit Andorrà oferirà avui i demà un seguit d'espectacles de màgia a càrrec de David el Mag. Els destinataris d'aquestes actuacions seran la gent gran de L'espai, el centre social d'activitats i formació que la Fundació té a Escaldes-Engordany, els usuaris de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, del centre sociosanitari el Cedre i del Dau, centre d'infants.

La Fundació Abracadabra de Mags Solidaris col·labora en aquesta iniciativa, que té per objectiu aconseguir transmetre il·lusió, optimisme i bon humor a través de la màgia.

L'espectacle a L'espai tindrà lloc avui dimecres a les 17 hores i està plantejat com una activitat intergeneracional gratuïta entre padrins i néts.

La sessió al Cedre serà demà dijous, a les 17 hores, i està pensada per a la gent gran que resideix en aquest centre sociosanitari. Pel que fa als altres dos espectacles, estan dirigits exclusivament als usuaris dels centres esmentats. David el Mag és el director artístic de la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT