PUBLICITAT

Bernaus es vincularà al Llagostera per seguir jugant

  • La pretemporada la farà amb el primer equip, per després fer la campanya 2013-2014 amb el filial
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bernaus, a l'esquerra, parla amb el jove Marc Vales, durant la passejada prèvia a l'últim partit a Estònia Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

Marc Bernaus porta dos anys sense equip però no ha deixat d'entrenar. Amb una planificació específica i personalitzada, el lateral esquerre ha estat entrenant sempre en solitari, gairebé sense contacte amb la pilota excepte quan rebia la trucada de la selecció andorrana, i ara ha decidit que canviarà les sessions individuals per una dinàmica d'equip. Serà vincular al Llagostera, primer durant la pretemporada amb el primer equip de Segona B, i després, quan arrenqui la campanya 2013-2014, en la disciplina del filial, això és, si tot va bé, a la Segona Catalana. «No m'importa la categoria», afirma el jugador. «No vull estar sol. Hi ha dies que són molt durs», hi afegeix.

Marc Bernaus té 36 anys i no creu que el final de la seva carrera hagi arribat encara. De fet, des que va sortir del Girona fa dues temporades no ha deixat d'entrenar-se mai. Metòdic, exigent, curós en la seva salut i el seu estat físic, cada dia compleix amb la planificació particular que rep d'un preparador físic i que li permet mantenir-se en forma. De fet, assegura que per a l'anterior fase de classificació per a l'Eurocopa, quan ja hi era en aquesta dinàmica d'entrenaments individuals, ja va demostrar que es mantenia en el nivell adequat. Amb tot, el cap pot arribar a saturar-se davant de tanta solitud, i confia en poder tenir encara més ritme entrenant amb el Llagostera i fins i tot competint amb el filial la pròxima temporada.

«La meva idea és fer la pretemporada al pròxim estiu amb el Llagostera de Segona B», assegura el lateral del combinat tricolor. «Allà tinc bones relacions i no hi haurà cap problema», confirma respecte a la seva gairebé segura incorporació al club gironí. Bernaus creu que el fonamental ara és trobar un estat de forma òptim, perquè vol continuar comptant per al seleccionador nacional d'Andorra, Koldo Álvarez: «El primer és posar-me bé, i després amb l'equip amateur del Llagostera jugar a Segona Catalana, on segurament pujarà». «El cas és estar actiu», afirma el jugador internacional. «Tinc ganes de fer-ho. No hi haurà problema».

OBERT A LA SELECCIÓ / Marc Bernaus pensa, i molt, en la selecció. Afirma que segueix gaudint de cada partit, i aquesta il·lusió li fa voler «estirar» la seva carrera. Per això, el seleccionador Koldo Álvarez és al corrent dels seus plans de futur: «A Koldo li vaig comentar i ell em va dir que millor per tots. Jo vull seguir jugant i si després vol comptar amb mi, perfecte».

Per la seva part, Koldo va valorar ahir el projecte del lateral, el qual en els últims partits ha canviat una mica el rol, amb menys minuts. «Per nosaltres és sempre important que tots els jugadors potencials de ser seleccionables, estiguin competint cada cap de setmana».

EL FILIAL BUSCA L'ASCENS A SEGONA / L'equip filial del Llagostera lluita aquesta temporada per pujar de categoria. És ara a la Tercera Catalana, al grup 16, on ocupa la tercera posició amb 56 punts, tenint al segon, el Tordera, a un punt, mentre que el líder Sporting Vidrerenca en suma 64. Per sota, el Llagostera té el Cassà, a cinc punts per darrera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT