PUBLICITAT

Raméntol 4a i Oliveras 5è al supergegant espanyol

  • El jove Robert Solsona rebaixa punts en la disciplina de velocitat
EL PERIÒDIC
LA MOLINA

Periodic
Oliveras, durant els Mundials d'Schladming d'aquesta temporada Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

La temporada d'esquí és a la recta final de la temporada, i si bé la setmana passada va estar dedicada als Campionats d'Andorra d'esquí alpí, i l'anterior als de França, aquesta és el torn per als Nacionals d'Espanya on hi ha força presència dels esquiadors de la Federació Andorrana (FAE). A la segona jornada que s'està disputant a la Molina, ahir es va disputar el supergegant. En categoria femenina, Sara Raméntol va ser 4a, mentre que en la masculina Marc Oliveras va assolir el millor temps dels andorrans, amb la 5a posició final.

En dones, Raméntol va finalitzar en una bona 4a posició amb 52,06s i 72,22 punts FIS, mentre que el millor temps va ser per a l'espanyola Ona Rocamora amb 51,53s.

En la categoria masculina, amb força representants andorrans, Oliveras va marcar un crono de 50,29s i 65,82 punts FIS, mentre que el millor temps va correspondre a l'espanyol Ferran Terra, amb 48,80s.

Així mateix, els joves esquiadors de la FAE van tornar a demostrar una bona evolució en aquesta recta final de campanya. Robert Solsona, per exemple, va acabar 9è amb 50,81s, i a més a més millorant punts FIS amb 77,01, quan en tenia 84,91 a l'11a llista de la Federació Internacional, recentment actualitzada per l'organisme.

En l'11a posició, més joves corredors: Gabriel Barios va aconseguir un temps de 50,93s, mentre que Matias Vargas va acabar en la 13a posició amb un crono de 50,99s, i amb idèntic temps que Josh Alayrach, també classificat llavors en aquesta 13a plaça. En el 24è lloc va finalitzar Marc Vieitez, mentre que Bruno Ribeiro va ser 32è, i Nicolás López 41è.

Avui es disputa la cursa de gegant, en dones i homes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT