PUBLICITAT

La Policia deté vuit persones per diferents delictes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El cos de policia va detenir durant la darrera setmana –del 25 al 31 de març– a vuit persones per presumptes delictes contra la salut pública, contra la seguretat del trànsit i contra la seguretat pública, la llibertat i l'honor. La primera detenció es va fer dimarts passat, a la frontera del Riu Runer. Es tracta d'un jove no resident de 21 anys que viatjava en autobús de línia regular i portava una quantitat «ínfima» de cocaïna i marihuana, segons va indicar la policia en un comunicat.

Dimecres es va detenir un resident de 59 anys per donar positiu en un control d'alcoholèmia amb una taxa d'1,95 g/l. També per alcoholèmia va ser detingut dissabte un andorrà que presentava una taxa d'1,51 gr/l. El mateix dia es van detenir dos joves residents de 21 i 20 anys que accedien al Principat en possessió de 220 grams de marihuana. Divendres, també hi va haver una altra detenció per un delicte contra la salut pública; la d'un home de 40 anys no resident que travessava la frontera amb 16 grams de cocaïna.

Per últim, hi va haver dues detencions per insultar i enfrontar-se als agents de seguretat: Un jove andorrà com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat pública, funció pública i contra l'honor, doncs en control rutinari de diferents persones, el jove hauria insultat i ofert resistència greu als funcionaris mentre exercien les seves funcions; i un no resident com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat i l'honor, en amenaçar de mort i insultar greument els funcionaris que el van aturar, segons descriu el comunicat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT