PUBLICITAT

Oliveras puja al podi a l'Espanyol?en eslàlom

  • L'andorrà es cola en el tercer lloc al Nacional del país veí en una disciplina que no el beneficia
EL PERIÒDIC
LA MOLINA

Periodic
Oliveras participant en els Campionats del Món d'Schladming al febrer Foto: ZOOM AGENCE / christofe pallot

Marc Oliveras està arribant a la recta final en el millor estat de forma de la temporada. El corredor del primer equip de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va disputar ahir a la Molina un eslàlom FIS puntuable per al Campionat d'Espanya i va sorprendre amb una tercera posició.

Malgrat ser una de les disciplines que menys domina Oliveras va saber defensar el tercer millor temps aconseguit en la primera mànega per acabar a dos segons del primer, Joaquim Salarich, qui fa tres dies va vèncer en l'eslàlom de l'Andorrà. El tercer lloc de l'andorrà va suposar 45,24 punts FIS que a sobre milloren els 49,25 que tenia.

Marc Viéitez, amb un novè lloc, va ser l'altre andorrà que va poder acabar ja que Nicolás López, Mati Vargas, Josh Alayrach, Nil Ruiz, Xavi Salvadores, Gabriel Barios, Arnau Puig, Robert Solsona, Axel Esteve i Joan Verdú van ser desqualificats igual que Sara Raméntol, única representant andorrana en noies.

D'altra banda els joves de la FAE van disputar el gegant paral·lel dels Nacionals de França de surf de neu a Isola 2000. En nois Marc Ramírez va ser 37è i Alvit Babi 40è; en noies Maeva Estévez va ser la 12a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT