PUBLICITAT

Risco és plata i Sallés bronze en l'Autonòmic valencià

  • Tots dos es classifiquen per a la fase sector
EL PERIÒDIC
VALÈNCIA

Periodic
Foto: TONY LARA

Èric Risco i Laura Sallés van aconseguir el podi en el Campionat Autonòmic de la Comunitat valenciana i s'han guanyat una plaça per a la fase sector.

Tots dos van competir en nom del Valencia Club de Judo. En el cas de Risco, l'andorrà es va imposar en tots els combats de més de 100 quilos per ippon excepte contra el seu company de club David Fernández, qui el va superar per sancions.

Tot i que Laura Sallés ja tenia plaça assegurada per la fase sector en la categoria de menys de 63 quilos, ja que l'any anterior va ser tercera al Campionat d'Espanya, igualment va competir. La competència era dura ja que s'enfrontava a la campiona d'Espanya en el primer combat. Tot i així va resoldre la seva competició aconseguint una tercera plaça.

D'altra banda, aquí al Principat, es va disputar una jornada del Torneig de les Tres Valls, que va aplegar competidors de totes les categories inferiors de la base, de pollet a mínim, en el qual tots els judoques de l'Hantei van aconseguir una posició de podi en tots els pesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT