PUBLICITAT

Els ramaders volen un segell de qualitat per a la carn de pollí

  • En el pla experimental ja hi participen 14 pagesos que venen als minoristes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ANA

L'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra va iniciar el 2012 contactes amb el Departament d'Agricultura per impulsar un pla de foment del consum de carn de pollí i activar-ne la producció. L'èxit de la prova, assenyala la memòria de l'associació de l'any passat, suposarà l'obertura d'una nova línia de producció, que es vol afegir al segell de Carn de Qualitat Controlada d'Andorra, amb la vedella, el corder i el cabrit. Segons les darreres dades de l'APRA, 14 ramaders amb 77 animals participen en el pla pilot que acaba el proper juliol i s'ha contactat amb totes les carnisseries del Principat perquè en comercialitzin la producció. De moment, el president de l'associació, Xavier Coma, va dir a l'ANA que «les carnisseries que en tenen estan molt contentes». L'APRA està fent pedagogia entre els carnissers perquè la iniciativa «tingui continuïtat». La prova pilot implica el compromís dels ramaders d'orientar a l'engreix un determinat nombre d'animals per abastir el mercat andorrà durant un mínim de sis mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT