Aguareles, el millor del 1998 als Mundials júniors de ?slope style'

VALMANENCO

Tot i que els resultats oficials no s'havien publicat al tancament de l'edició, Carlitos Aguareles Loan va tenir ahir una magnífica actuació en els Campionats del Món júniors de freestyle en la modalitat slope style que es disputen a Valmalenco (Itàlia), allà on Lluís Marín va aconseguir l'any passat el primer podi en la Copa del Món d'snowboardercross. Segons va explicar el director tècnic de la FAE, Carles Visa: «Aguareles ha arriscat i ha comès alguna errada alhora de planxar però ha fet salts molt bons». Aquesta gran actuació l'ha permès entrar en el top-40 a més de ser el primer classificat de la seva edat, 1998.

D'altra banda, Andorra va tenir representació en els Nacionals de França d'snowboardercross a Isola 2000 i tant Maeva Estévez (17a) com Alvit Babi (33è) es van quedar a una plaça de classificar-se; més lluny van acabar Guillem Fernández i Marc Ramírez.