Adéu al Camp del Consell amb derrota contra Letònia

• La selecció cau 11-22 en l'últim partit de la Divisió 2B i acaba amb 6 punts

Una foto de família dels Isards i el públic, dissabte al Camp del Consell Foto: FAR

Dissabte va ser un dia de comiats per als Isards. Sobretot va ser l'adéu al Camp del Consell, possiblement en l'últim partit abans de què es transformi en l'Estadi Nacional. Amb tota la banda del riu Valira ja en plena obra, la selecció va acomiadar també la seva participació en la Divisió 2B del Campionat Europeu davant d'una Letònia que va acabar amargant la festa del rugbi andorrà. El combinat nacional va acabar cedint per 11-22, no suma cap punt de bonus i per tant acaba la seva participació amb una victòria, un empat, una derrota i sis punts que de moment el situen tercer en la classificació tot i que els altres quatre països tenen un o dos partits menys.

La potència i disciplina dels letons va acabar sent decisiva per a un combinat de Philippe Filiatre que va mantenir les opcions de victòria fins en final. Gairebé sempre a remolc en el marcador des de que al minut 11 els visitants van aconseguir el primer assaig del partit, però per distàncies curtes. Pons va arreglar amb un cop de càstig el 3-7 amb què es va arribar al descans després d'una primera part de lluita que ja intuïa que la segona part s'imposaria qui més resistís. Va ser Letònia, malgrat que en els primer minuts de la represa Abelló va aconseguir un assaig que durant uns minuts va convidar a somiar (8-7) però en menys de cinc minuts els visitants van reaccionar amb dues marques que van acabar definint el partit per a Letònia.