Un altre pas més cap a la permanència de l'Andorra

• L'equip de Ruiz obté el quart triomf seguit contra el Vista Alegre malgrat el desgast dels internacionals
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Només quatre dies després del partit de la selecció a Estònia (2-0) jugadors com Cristian Martínez, Ilde, Ludo, Sebas o Moisés tornaven a ser titulars per a un Andorra que afrontava un dels tres partits que té ajornats, contra el Vista Alegre. Amb un Aixovall gairebé buit l'equip que dirigeix Justo Ruiz es va imposar per 2-0 amb un joc sòlid i eficaç i sumava així la quarta victòria consecutiva que deixa en l'oblit les penes de l'inici del 2013 i que augmenta la distància a quatre punts respecte del descens.

Va ajudar molt el gol de Cristian Martínez al minut 3 després d'una gran assistència en llarg de Ludo. Aquí s'acabarien els gols ja fins el 84, quan Emili va sentenciar, tot i que l'Andorra va ser superior i va donar més sensació d'estar a prop del segon gol que no pas els visitants de l'1-1. Ja ni el virus FIFA pot amb una Andorra que per fi pot comptar ja amb tota l'artilleria.