PUBLICITAT

La joventut del canadenc Reid s'imposa al Total Fight Masters

  • La neu varia el format de la final en la cita de Grandvalira del World Snowboard Tour
EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
Un espectacular pla general de la zona d'El Tarter on es va fer el Total Fight, amb un salt espectacular Foto: MIGUEL RUBIO

La novena edició del total Fight Masters disputada a El Tarter-Grandvalira va tenir al jove canadenc Charles Reid com a guanyador d'una cita del World Snowboard Tour que va aplegar un cartell de màxim luxe.

Dissabte va estar marcat per una nevada que va obligar a retardar una hora la final, amb els 24 millors riders que havien superat la quali de divendres en acció en un traçat d'slope style format per una primera zona de rails –a escollir entre una barana de 6 metres o un rail King-; per a desafiar més tard un calaix en baixada amb un gap de 5 metres o un Wallride i, finalment, una línia de 3 salts d'entre 15 i 20 metres de pla.

Els finalistes van lluitar un contra un, amb dos intents per cap, per a superar en puntuació al seu rival.., amb els emparellaments basats en la posició assolida en les qualis, que van dominar els nord-americans Seth Hill i Eric Willett.

L'emoció i dificultat dels duels a dos va deixar veure trucs espectaculars i, a la vegada, va portar sorpreses com l'eliminació del finès Markku Koski, bronze als Jocs Olímpics de Torí 2006. Una altra breu nevada va propiciar el canvi del sistema de competició, instant els riders a realitzar dues rondes, tots contra tots en busca de la millor puntuació en la qual Reid va guanyar amb 84,67, pels 82,343 del segon ,el nord-americà Eric Willett.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT