PUBLICITAT

Ban Ki-moon visitarà el Principat dimarts vinent

J.R.
ANDORRA LA VELLA

El secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon visitarà oficialment el Principat el proper dimarts 2 d'abril convidat pel Govern amb motiu del 20è aniversari de l'entrada d'Andorra a l'ONU.

El programa de la visita s'iniciarà cap al migdia on serà rebut pel cap de Govern en l'edifici administratiu. Posteriorment els dos mandataris compareixeran en roda de premsa i hi haurà un dinar oficial ofert per l'executiu.

Per la tarda visitarà Casa de la Vall i mantindrà una reunió de treball amb el Síndic General i amb els presidents dels grups parlamentaris. Més tard Ban Ki-moon oferirà un discurs des de la mateixa tribuna del parlament.

L'acte central de la visita tindrà lloc a l'Auditori Nacional d'Ordino amb la recepció que s'oferirà a totes les autoritats del país. Les dos locucions previstes aniran a càrrec de Martí i Ki-moon. L'estada oficial finalitzarà amb un petit concert de música clàssica i un sopar ofert pel Consell General.

El secretari general de l'ONU passarà la nit al Principat i al dia següent es traslladarà als altres microestats que té previst visitar, Mònaco i San Marino.

Andorra va ingressar a les Nacions Unides el 28 de juliol del 1993, quatre mesos després que aprovés la seva Constitució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT